Hvad vi tilbyder

Komplette træningsprogrammer

Vores hjemmetræningsprogram er skræddersyet til gamere og designet til at styrke din krop og optimere din gaming performance

Vi forstår de unikke udfordringer, du som gamer står overfor, når det kommer til fysisk træning og træningsprogrammer. Du har ikke tid. Du ved ikke, hvor du skal begynde eller hvad du skal gøre. Fitnesscenteret kan virke skræmmende, hvis du er ny eller ikke har trænet i et stykke tid. Og du ved allerede, at din kropsholdning har brug for hjælp. Bare rolig,  vi har din ryg! Vores træningsprogram er designet specielt til dig og kan nemt tilpasses din dagligdag.

blank

Vi byder dig velkommen til vores Gaming Community med et gratis træningsprogram, du kan udføre derhjemme, som du får, når du opretter din gratis bruger.

Efter dette program, har du mulighed for at udvikle dig endnu mere ved at købe vores mere advanceret træningsprogram, som løbende kan tilpasses i sværhedsgrad og gøre dig til den bedste gamer, du kan være!  Se Træningsprogram

100 % tilfredshedsgaranti

Det er nemlig rigtigt. For os er det altafgørende, at du er glad og tilfreds med det program, du køber. Derfor tilbyder vi altid 30 dages fuld tilfredshedsgaranti.

Hvad mener vi med det? Det er meget simpelt! Er du ikke glad for vores produkt, kan du sende os en mail, og forklare hvad problemet er og få dine penge tilbage, punktum.

Vores mål er at gøre disse programmer perfekte for dig. Så skulle produktet ikke leve op til dine forventninger, eller er det ikke din smag, vil vi rigtig gerne høre fra dig, så vi kan refundere dine penge samt forbedre vores program! 

Øvelsesbibliotek

Sammen med vores træningsprogrammer får du et komplet bibliotek over alle involverede øvelser med videoer, beskrivelser og billeder.
Dette bibliotek får du faktisk adgang til, så snart du opretter en bruger i vores community!

Programmerne samt øvelsesmaterialet er udøvet af Thomas Gullach, der er uddannet i træningsfysiologi og ernæring.
Thomas Gullach
Personlig Træner

Hvorfor træne vores programmer

blank

Mentalt og fysisk overskud

Få øget mentalt og fysisk overskud, når du gamer. Bliv bedre til at præstere under pres, mindre påvirket af fejl og mere udholdende

blank

Forbedret kognitiv funktion

Bliv mere opmærksom i spillet og få bedre indlæringsevne, hukommelse, hurtigere reaktionsevne og bedre hånd-øje koordination

blank

Stærkere krop

Få en øget styrke, en bedre form, færre skader og ikke mindst en bedre kropsholdning

Dansk Gaming Community

Bliv en del af et dansk gaming community, der forbinder gamere med fælles spilinteresser.

Med en bruger på vores gratis gaming community kan du finde ligesindede gamere, samle dine battlemates, oprette grupper og gaming claner, chatte, dele erfaringer og få sparring i, hvordan du bedst optimerer din gaming performance gennem træning og den rette kost, og meget mere!

Som velkomst forærer vi dig et 12 ugers træningsprogram udviklet specifikt til at maksimere din gaming performance samt modvirke nogle af de negative effekter, det kan medføre at sidde meget foran computeren.

Vi uploader også eksklusivt indhold for medlemmer løbende, såsom træningsvideoer og læringsfulde blogindlæg.

Tillykke med at være denne måneds e-atlet!

Nu mangler vi bare lidt detaljer fra dig, så vi kan sende præmien afsted indenfor de næste par dage!

Udfyld dine oplysninger nedenfor

Aktivitetshjulet

  • Ingen snyd med øvelserne
  • 3 Spin om dagen
Prøv lykken!