Om eAthlete

Hvad er eAthlete?

Hos eAthlete arbejder vi målrettet med at bygge bro mellem fysisk træning, sund kost og e-sport. Vores primære fokus er at forbedre dine præstationer in-game og generelle sundhed og styrke ved at integrere fysisk træning i dagligdagen.

eAthlete er startet af Thomas Gullach og Marcus Alexander Hansen. Thomas Gullach har en kandidatgrad i træningsfysiologi og ernæring fra Københavns Universitet og har i mange år arbejdet inden for præstationsoptimering som fysisk træner.

Hos eAthlete har vi en kæmpe passion inden for e-sport og vi brænder for hjælpe spillere med at nå deres allerhøjeste niveau. Så uanset hvordan dit udgangspunkt er, og om du er nybegynder eller erfaren med at træne, kan vi hjælpe dig med at tage din præstation til næste level.

Personerne bag eAthlete

Thomas Gullach

Founder, ejer & Head of Training

Thomas har en kandidatgrad i træningsfysiologi og ernæring. Han leder teamet og udarbejder de professionelle træningsforløb samt er ansvarlig for konceptudvikling.

Marcus A. Hansen

Medejer & Head of Development

Marcus er co-founder og står for udvikling og alt det tekniske. Han har designet og bygget platformen eathlete.dk og står blandt andet for visualiseringen af træningsforløbene.

Michael Kjørvel

Head of marketing

Michael håndterer eAthletes annoncering og administrering af Social Media Content. 

Calina Manisor

Grafiker

Calina udarbejder grafiske tryksager til f.eks event banners for vores messer. Hun har også hjulpet med grafisk indhold på siden

Mads Flindtgaard

Udviklingskonsulent

Mads er medansvarlig for udviklingen af eAthletes fysiske test-batterier samt for kognitiv træning og testning.
Han bidrager samtidig til udvikling og gennemførsel af faglige oplæg og praktiske workshops.

Peter A. Christensen

Udviklingskonsulent

Peter er medansvarlig for udviklingen og implementeringen af eAthlete’s faglige og praktiske workshops. Han bidrager samtidig kommunikativt med relevante blogindlæg og VLOGS . 

Kontakt os for at høre mere

Tillykke med at være denne måneds e-atlet!

Nu mangler vi bare lidt detaljer fra dig, så vi kan sende præmien afsted indenfor de næste par dage!

Udfyld dine oplysninger nedenfor

Aktivitetshjulet

  • Ingen snyd med øvelserne
  • 3 Spin om dagen
Prøv lykken!