Den sunde tilgang til gaming

Sjove træningsøvelser som holder dit gamerglade barn i god fysisk form

FÅ PULSEN OP HVER DAG

Hos eAthlete arbejder  vi målrettet med at bygge bro mellem fysisk træning, sund kost og e-sport. Vores træningsøvelser hjælper med at styrke dit barns krop og reducere risikoen for udvikling af skader.

Samtidig har vi et hav af Brain Breaks, som er korte aktiviteter, der giver dit barn en tiltrængt pauser væk fra skærmen.

De korte pauser gavner koncentrationen og konsolideringen af det lærte og vi har brain breaks, der passer til enhver situation og som både kan laves alene og sammen med venner eller familie.

Du finder også gode kostråd og eksempler på sunde snacks, når dit barn bruger meget tid foran skærmen.

God fornøjelse!  

12 minutters online træning om dagen kan gøre en stor forskel!

Vores hjemmetræning er designet til dig, som sidder meget foran skærmen. Træningen hjælper med at styrke kroppen, holde dig i form og reducere risikoen for udvikling af skader.

12 minutters online træning


Ny træningsvideo HVER dag

Træn med en personlig eAthlete træner

Vi guider dig sikkert igennem alle øvelser

Træn når det passer dig

Træn hvor som helst og når som helst

Point og Præmier

Motivering med kendte elementer fra spilverdenen

Vær aktiv og optjen point

Få point hver gang du udfører et af de mange træningsprogrammer på siden, og brug dine point for at stige i rank og nå til tops.

Er du den bedste af alle?

Dyst mod dine venner og andre brugere om at komme øverst på leaderboardet. Hver uge finder vi ugens eAtlet, som vinder en fed præmie.

Kan du nå til øverste rank?

Gennemfør missioner på siden for at stige i rank og låse op for flere belønninger. Har du hvad der skal til for at blive Legendarisk?

Hvad de siger om os

Hør om alle fordelene ved fysisk træning, når du gamer

Thomas Gullach
Træningsfysiolog

BRAIN BREAKS

DE PERFEKTE AKTIVITETER MELLEM SPILSESSIONER!

Vi har et bredt udvalg af Brain Breaks, som er de perfekte aktiviteter at lave for at give sin hjerne en lille pause fra alt spilleriet. De kan laves alene, sammen med nogle eller i større grupper.

Der er både brain breaks som sætter pulsen op. Der er brain breaks, hvor det handler om fokus og kontrol, og så er der brain breaks, der tester hukommelsen.

blank
blank

Vi er din personlige træningsmakker

Alle ugens hverdage får du et nyt 12-minutters træningsprogram, hvor du bliver trænet og guidet af en eAthlete træner. Træn hvor som helst og når som helst! Træn med fra din smart phone, tablet, computer eller smart tv.
Thomas Gullach
Træningsfysiolog

Dominér slagmarken med fysisk træning

blank

Mentalt og fysisk overskud

Du bliver mere opmærksom og fokuseret i spillet, bedre til at præstere under pres, mindre påvirket af fejl og mere udholdende.

blank

Forbedret kognitiv funktion

Du forbedrer din indlæringsevne og hukommelse samt bliver bedre til at træffe de rigtige beslutninger i pressede situationer.

blank

Bedre koordination og reaktionsevne

Du styrker samspillet mellem dine nervesignaler og dine muskelbevægelser, hvilket bl.a. forbedrer din reaktionsevne og hånd-øje koordination

blank

Stærkere krop

Du udvikler din muskelmasse og opnår bedre kondition, hurtigere restitution, færre skader og ikke mindst en bedre kropsholdning

Vores samarbejdspartnere

Tillykke med at være denne måneds e-atlet!

Nu mangler vi bare lidt detaljer fra dig, så vi kan sende præmien afsted indenfor de næste par dage!

Udfyld dine oplysninger nedenfor

Aktivitetshjulet

  • Ingen snyd med øvelserne
  • 3 Spin om dagen
Prøv lykken!