Blazepods – den mest vanedannende form for træning

BlazePods er en helt ny måde at tænke træning på, som ved hjælp af visuelle signaler udfordrer din krop og hjerne på rigtig mange områder. Det innovative træningssystem kan måle din præstation ned til millisekunder og er derfor et idéelt træningsværktøj til præstationsoptimering. Der findes uanede muligheder med BlazePods. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan træningerne skal skrues sammen og hvor fokus skal være.

Med Blazepods kan du forbedre dig på områder, såsom:

BlazePods motiverer dig til at presse dig selv til det yderste og skubbe til dine personlige grænser

En af de udfordringer vi ofte støder på i forbindelse med træning er, at den bliver forudseelig og monoton, hvilket er en energidræber for mange. Når det handler om at skubbe til vores grænser, er vi afhængige af, at vores energiniveau er i top. Med BlazePods findes der utallige måder at træne på og du kører derfor ikke fast i vante rutiner. Samtidig kan du nemt randomnisere de visuelle signaler, så du aldrig er forberedt på din næste bevægelse. På den måde bliver din krop og hjerne konstant udfordret. Dette er med til at holde din energi, fokus og entusiasme høj.

Træn hvor som helst og når som helst

Deres smarte teknologi giver dig mulighed for at tracke dine fremskridt via den tilknyttede applikation, som både kan bruges på android og iOS.

Systemets modulopbyggede og brugervenlige design giver dig samtidig mulighed for masser af variation og kreativitet i din træning. I app’en ligger der et hav af øvelser, som du frit kan vælge i mellem. Derudover kan du hurtigt og simpelt designe dine egne øvelser alt afhængigt af ønsker og behov.

Det trådløse og bærbare system er lavet af et materiale, så det kan klare både at blive blive slået og sparket til samt trådt på, og så er de samtidig vandafvisende. På den måde kan du nemt tilpasse og integrere dem til enhver form for træning. Du kan blandt andet fastgøre BlazePods til stænger, døre, ribber og glatte overflader for at skabe mere variation i din træning.

Kom i gang med din BlazePods træning i dag og mærk forskellen

Klik ind på vores side www.eathlete.dk/blazepod og få dine BlazePods i dag med 5 % rabat. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Har du spørgsmål til produktet er du også altid velkommen til at kontakte os på enten mail: kontakt@eathlete.dk eller på telefonnummer 21 60 68 60.

3 Responses

Leave a Reply

blank
Gratis

Hjælp mit barn gamer! Hvad skal jeg gøre?

Der er mange fordomme forbundet med esport, som heldigvis er ved at blive nedbrudt i det danske samfund. Mange forældre tænker dog stadigvæk, “mit barn bruger meget tid på at game, og det bekymrer mig”, og de har svært ved at sætte sig ind i, hvad det egentligt er, de laver, når de sidder og gamer.

Læs mere »
blank
Gratis

Sådan påvirker kosten din gaming performance

For alle seriøse sportsfolk gælder det samme, og det kan slås fast med et stort cliché: ”Du er og bliver, hvad du spiser”. Dette gælder også inden for eSportens verden, da din gaming performance i høj grad påvirkes af, hvordan din kost er skruet sammen.

Læs mere »
blank
Gratis

Sådan påvirker søvnen din gaming performance

En god nattesøvn er essentiel, hvis du gerne vil opnå gode resultater, når du gamer. Tilstrækkelig med søvn er nemlig en afgørende faktor, hvis dine kognitive evner skal forblive skarpe. Med andre ord kan det virke fristende at blive oppe hele natten for at game, men i længden er det sjældent en god idé. Sover du dårligt i en længere periode, vil det gå ud over dit helbred, og samtidig vil det påvirke hjernens kognitive funktioner herunder din indlæringsevne, hukommelse og evnen til at tænke rationelt.

Læs mere »

Tillykke med at være denne måneds e-atlet!

Nu mangler vi bare lidt detaljer fra dig, så vi kan sende præmien afsted indenfor de næste par dage!

Udfyld dine oplysninger nedenfor

Aktivitetshjulet

  • Ingen snyd med øvelserne
  • 3 Spin om dagen
Prøv lykken!